Inter wint Coppa, twee assists Sneijder

Internazionale heeft vanavond de Italiaanse beker weten te winnen. De Nerazzurri was in de eindstrijd met 3-1 te sterk voor Palermo. Wesley Sneijder had een belangrijk aandeel in de wedstrijd. Hij verzorgde twee assists.

Palermo begon de eindstrijd om de Coppa Italia sterker. De ploeg speelde zeer aanvallend en kreeg kansen, maar uit een counter wist Eto'o, op aangeven van Sneijder, tegen de verhouding in Inter op voorsprong te zetten.

Ook na rust was Palermo gevaarlijker, maar wist opnieuw Eto'o te scoren. Sneijder, die niet volledig fit aan de wedstrijd begon, was opnieuw verantwoordelijk voor de assist. Munoz bracht namens Palermo vlak voor tijd de spanning nog even terug, maar het slotakkoord was voor Diego Milito. Hij scoorde in blessuretijd de 3-1.