Lukaku weer gelinkt aan Chelsea

De kans bestaat dat Romelu Lukaku komende zomer Anderlecht de rug toekeert. De jonge Belg staat op de wensenlijst van Chelsea. Het is geen geheim dat diverse Europese topclubs Lukaku op de voet volgen. In de voorbije transferperiodes werd de naam van de spits al veelvuldig genoemd en momenteel is dat niet anders.

Chelsea lijkt het meest concreet voor de zeventienjarige spits Anderlecht-spits, meldt De Telegraaf. De Londenaren zouden bereid zijn liefst dertig miljoen euro neer te tellen voor Lukaku. Behalve The Blues zijn nog meer Engelse clubs in beeld om de de sterke jongeling in te lijven. Liverpool en Tottenham Hotspur zouden ook diep in de buidel willen tasten om hem binnen te halen.

In de winterse transferperiode legde Lukaku een aanbod van Bayern München naast zich neer. Manager Herman Van Holsbeeck is momenteel druk in gesprek met Chelsea. Gezien het sportieve verlies voor paars-wit zou Chelsea bereid zijn om Kevin De Bruyne bij Genk los te weken. De 19-jarige De Bruyne zou dan voorlopig bij Anderlecht gestald worden.