Meer details Escalation-maps Black Ops

Call of Duty: Black Ops komt volgende maand met een Escalation map pack. De map pack is in eerste instantie, zoals gewoonlijk, exclusief voor de Xbox 360. Het zal op een nog onbepaalde datum ook uitkomen voor de PC en de PS3. De map pack voor de Xbox360 kost 1200 Microsoft points wat omgerekend ongeveer €12,50 is. 

De map pack zal op 3 mei 2011 worden uitgegeven.
"Het is zeer belangrijk om variëteit in de verschillende nieuwe mappen toe te voegen," zegt Dan Bunting, de Online Director van Treyarch.

Het gaat om een viertal maps, die hieronder met een kleine omschrijving worden beschreven.

Zoo: Volgens Treyarch zitten er veel verstopplekjes in deze map. Spelers kunnen zichzelf in een hoek bevinden terwijl dit slecht zichtbaar is voor de tegenstander. Ook loopt er een grote rails door deze map heen.  Je kunt het beste op deze rails lopen met je team, want op deze rails kun je vijanden al van ver zien aankomen!

Hotel: Het leek de ontwerpers van Treyarch leuk om een keer een map te ontwerpen die zich afspeelt in een hotel. Ook in deze map zitten veel verstopplekjes en is er ruimte genoeg om een verrassingsaanval te plannen. In deze map zit ook een lift, wat vrij uniek is. Natuurlijk is er ook weer een flink aantal gebouwen in deze map en hierdoor ook meteen ruimtes waar je een perfect uitzicht hebt over de gehele map, perfect voor snipers dus!

Convoy: Deze map is gebaseerd op de oorlogen die zich vroeger hebben afgespeeld. Ook deze map is ideaal voor snipers, maar ook voor anders spelers zal het geen probleem opleveren om hier flink wat kills te krijgen. Volgens Treyarch kun je hier met granaten al veel kills maken, door de kleinere maar meerdere ruimtes!

Stockpile: Op deze baan zitten weer een aantal unieke dingen, zoals een elektrische garagedeur, die het gebouw kan verdedigen tegen vijanden. Ook hier heb je weer een aantal mooie sniper-locaties in de gebouwen. Het is de bedoeling om een dorpje in Rusland te laten zien in de Koude Oorlog. In het midden van deze map is een groot huis, deze is zeer moeilijk te verdedigen door zijn vele ingangen. Het is daarom ook makkelijk om in dit huis te komen, zonder dat de vijanden het doorhebben.

Ook komt er een nieuwe map voor de Zombie-mode van Black Ops, deze heet Call of the Dead.