Volg de Oscar-uitreiking ook op FOK!

Vanavond worden voor de 83ste keer de Annual Academy Awards uitgereikt. De Oscars zijn natuurlijk de grootste happening in filmland en worden gezien als dé graadmeter voor films.

Elk jaar worden aan het eind van de winter de zeer gewilde beeldjes uitgereikt aan de mensen die in hun vakgebied het afgelopen jaar het beste eindresultaat hebben afgeleverd. Als je alles wilt weten over de Oscars en wie er dit jaar genomineerd zijn kun je terecht bij onze special over de Oscars.

De Oscars worden dit jaar, net als vorig jaar, gratis op Film1 uitgezonden. In de nacht van zondag op maandag begint om 01.00 uur de Red Carpet Show waarbij Bridget Maasland naast de rode loper staat in de hoop filmsterren te kunnen spreken.

De mensen met digitale televisie, en geen behoefte hebben aan Bridget, kunnen ook terecht bij de entertainmentzender E! Zij brengen elk jaar een echte Red Carpet show waarin ze de sterren interviewen en vooral ook hun kleding bespreken.

Voor de daadwerkelijke uitreiking ben je wel aangewezen op Film1 of online streams. De show begint om 02.30 uur Nederlandse tijd en duurt tot ongeveer maandagochtend 06.00 uur. Op het forum kun je natuurlijk live discussiëren over de show en de winnaars. Op FOK!film zullen uiteraard ook alle winnaars bekend worden gemaakt!