Rigters: ''De drie punten hadden we echt nodig''

Invaller Maceo Rigters was betrokken bij een tegengoal, maar schoot Willem II in de slotfase naar een 4-3 overwinning op Heerenveen. ''Ik doe het al weken goed''

Het was de tweede zege van Willem II in 2011 en tevens de tweede van het lopende seizoen. Al na een half uur stond Willem II 2-0 achter, maar in de tweede knokte de ploeg zich sterk terug. Ook nadat Heerenveen opnieuw aan de leiding was gekomen (2-3) wisten de Tricolores gelijk te maken en vervolgens zelfs de overwinning binnen te slepen.

"VVV-Venlo had vrijdag gewonnen dus zaten we een beetje in een dip. Nu zitten we er gewoon weer dichtbij en gaan we er weer tegenaan de komende weken. Het was een slechte eerste helft de tweede helft kwam ik er in en toen veranderde alles", vertelt de geboren Amsterdammer tegen Eredivisie Live.

Rigters raakte bij de 2-3 voor Heerenveen een schot van Mika Väyrynen nog aan, maar scoorde later dus ook aan de andere kant. En dat alles in een invalbeurt. "Ik ben blij dat ik heb gescoord natuurlijk, maar de drie punten hadden we echt nodig. Ik vond het jammer dat ik niet mocht beginnen, want ik doe het al weken goed."