Manolev niet tevreden met aanbieding PSV

PSV-verdediger Stanislav Manolev is ontevreden over de aanbieding die PSV hem heeft gedaan. De gesprekken zijn stopgezet.

De Bulgaar kan voor twee jaar bijtekenen volgens Voetbal International. Het breekpunt in de onderhandelingen zijn de financiële voorwaarden. Manolev zou graag een riantere salarisverhoging willen zien, maar PSV wil daar voorlopig niet aan meewerken.

De rechtsback, die vorig seizoen overkwam van het Bulgaarse Litex Lovech, is een vaste waarde in het team van trainer Fred Rutten. Toch lijkt PSV niet tot het uiterste te willen gaan om Manolev langer aan zich te binden. Ondanks de kritiek die Manolev van de buitenwacht krijgt, schermt hij met interesse van enkele clubs in de Premier League.

Dit seizoen was Manolev een aantal wedstrijden uit de roulatie door een knieblessure en werd hij verdienstelijk vervangen door Atiba Hutchinson. De Bulgaar kwam in anderhalf seizoen tot 37 wedstrijden in het de hoofdmacht van de Eindhovenaren. In zijn tijd bij PSV kwam Manolev tot 2 doelpunten in de Eredivisie.



Van der Gijp over Manolev