Menzo: "Spreek juist veel met Ferrer"

Stanley Menzo zou een moeizame relatie hebben met Albert Ferrer. Volgens de assistent van de Spanjaard bij Vitesse is dat onzin.

"Totaal niet waar", reageert Menzo op de geruchten tegenover Omroep Gelderland. "Het is pure beeldvorming. We spreken juist veel met elkaar en hij staat ook open voor mij. Over De Graafschap weet ik natuurlijk veel meer te vertellen dan hij, omdat ik de competitie al jaren ken. Maar ik leer zelf ook veel."

Menzo staat nog steeds achter zijn beslissing om even geen hoofdtrainer meer te zijn. "Voor mijn loopbaan is het goed om even in de luwte te werken en me dan verder te ontwikkelen. Het is nuttig om dingen ook eens van de andere kant te zien."

"We hebben hier nog geen topsportklimaat. Dat heeft tijd nodig en je ziet het ook wel langzaam komen. Het spel is ook al een stuk beter dan toen we begonnen. Maar ik ben natuurlijk niet blij en ontevreden met de 15e plaats op de ranglijst. Dat ben ik ook niet gewend. Verder heb ik het gewoon goed naar mijn zin", besluit Menzo.