Ex Tatjana: Wat een afgang

Ronny Rosenbaum, de ex van Tatjana Šimić, heeft geen goed woord over voor de nieuwe datingshow Wie Kiest Tatjana, waarin de Nederlandse seksbom op zoek gaat naar een nieuwe partner. "Ik heb nog nooit zo'n slecht programma gezien", aldus een furieuze Rosenbaum tegenover het kwaliteitsblad Story.

De rijke ondernemer is teleurgesteld in Tatjana: "Tegen mij zei ze altijd dat ze niet om materiële dingen gaf, maar misschien doet ze dat toch wel. Ze ziet nu hoe 90 procent van de mensen leeft en wat voor een bevoorrechte positie zij had doordat ik heel mijn leven hard gewerkt heb. Maar dat werd niet gewaardeerd." In de eerste uitzending van de datingshow was Tatjana 'bedroefd' door hoe mannen wonen en lachte ze om normale rijtjeshuizen.

Rosenbaum haalt ook fors uit naar de jury van het RTL 4-programma: "Die moeder die dan vraagt wat voor auto de kandidaat rijdt. Wat had ze gedacht, een Rolls Royce? En die duffe Thea, die kent Tatjana door mij en slechts van een paar keer vakantie. Moet die nu de beste man voor Tatjana uitzoeken? En dat juist haar ex, die Tatjana heeft verlaten, nu een man voor haar gaat zoeken! Dat is toch een lachertje! Dit programma is gedoemd te mislukken. Een grote afgang."

Volgens Rosenbaum probeerde hij de 47-jarige Tatjana juist op te krikken: "Ik heb geprobeerd om een gerespecteerd en goed uitziende vrouw van haar te maken. Dit werd niet gewaardeerd. Kijk wat er van haar over is... iedereen zegt nu dat ze er verwaarloosd uitziet en totaal geen klasse meer heeft."

 
Tatjana's ex Ronny Rosenbaum over datingshow Tatjana: Wat een afgang