Verhoek: ''Denk dat ik nu maar stop"

Wesley Verhoek schoot ADO Den Haag gisteravond naar een 0-1 zege op PSV. Eerder dit seizoen was hij al matchwinner in de ArenA tegen Ajax. ''Op je hoogtepunt moet je stoppen''.

"Ik heb net voor mezelf besloten dat ik hierna ga stoppen want ik heb in de ArenA gescoord en in Eindhoven. Op je hoogtepunt moet je stoppen'', grapte Verhoek na afloop voor de camera's van de NOS. Ook in Amsterdam was Verhoek degene die ADO naar de 0-1 uitzege schoot.

Verhoek dankt de goede vorm waarin zijn club ADO dit jaar verkeert vooral aan zelfvertrouwen. ''Wij komen hier aan met de bus, zetten ons Haagse nummertje op en lopen de polonaise door de bus. Dat is vóór aanvang van de wedstrijd! Dat is fantastisch. Vroeger verloor je hier altijd.''

ADO stijgt, dankzij de zege op PSV en het verlies van AZ bij Excelsior, naar plaats vijf in de Eredivisie. Een plek die recht geeft op Europees voetbal, wat niet zozeer de doelstelling was van de club. ''Die gaat nu nog een klein schroefje krijgen'', aldus een blije Verhoek over die doelstelling.