Deense bond wijst claim Feyenoord af

De Deense voetbalbond is geschrokken van de claim die Feyenoord heeft neergelegd omtrent de blessure van aanvaller Jon Dahl Tomasson. Het bestuur van de Deense voetbalbond heeft de miljoenenclaim van de Rotterdammers dan ook afgewezen.

Deze week ontving de Deense bond een brief van Feyenoord waarin een bedrag van minimaal een miljoen euro wordt gevraagd vanwege de blessure van Tomasson. Deze liep hij op tijdens het WK in Zuid-Afrika, en hij kan sindsdien niet meer spelen voor Feyenoord.

De Deense bond heeft de claim afgewezen omdat Feyenoord het bedrag van een miljoen euro niet heeft onderbouwd. Feyenoord is hierdoor niet verrast. De nummer vijftien van de Eredivisie heeft bewust niet alle documenten van Tomasson boven tafel gehaald.

"Wij kunnen onmogelijk alle medische gegevens en persoonlijke zaken van een speler uit handen geven. De Deense bond is de kans geboden om in elk geval met Feyenoord in gesprek te gaan. Wij hebben nu laten weten dat we onze zaak doorzetten", zo licht de woordvoerder van Feyenoord toe aan De Telegraaf.