Meisje opnieuw maagd voor seks met stiefpa

Een 17-jarig meisje uit Hongkong heeft een nieuw maagdenvlies aangemeten gekregen. Haar moeder wilde haar namelijk aanbieden aan haar echtgenoot. De 37-jarige man wilde echter alleen van het aanbod gebruikmaken als zij maagd zou zijn.

In de rechtbank vertelde het meisje dat haar ouders gingen scheiden toen ze zeven jaar was. Later hertrouwde haar moeder met een andere man. Zij wist het destijds 16-jarige meisje ervan te overtuigen naar bed te gaan met haar nieuwe stiefvader. "Mijn moeder wilde zijn wens vervullen om eens een meisje te ontmaagden", vertelde ze. "Ze vroeg mij om met hem naar bed te gaan."

Er zat echter een kink in de kabel. "Ik was op dat moment al geen maagd meer." De moeder dwong haar dochter hierop haar maagdenvlies te laten herstellen. Zou het meisje hier niet aan willen meewerken, dan zou moederlief haar vingers afhakken.

Het meisje ging uiteraard akkoord, en vorig jaar mei ging zij onder het mes. Haar moeder boekte vervolgens een vakantie naar Cheung Chau, met als doel dat haar dochter hier opnieuw zou worden ontmaagd. De wellustige man kon echter niet zolang meer wachten en verkrachtte zijn stiefdochter in het ouderlijk huis.

Het meisje vertelde de rechter dat zij haar beklag had gedaan bij haar moeder maar die gaf niet thuis. Haar vriendje en een maatschappelijk werker adviseerden haar dan maar naar de politie te gaan. Volgens de verdediging heeft het meisje alles verzonnen uit wraak omdat haar vader geen laptop voor haar wilde kopen. De rechter heeft nog geen uitspraak gedaan in deze schokkende incestzaak.