Call of Duty bestverkochte kerstgame

Het schietspel Call of Duty: Black Ops is het populairste kerstcadeau op het gebied van computerspellen. Het schietspel voor de Playstation 3 is volgens marktonderzoeksbureau GfK de bestverkochte game van de afgelopen week. Het spel weet het racespel Gran Turismo 5 voor de Playstation 3 en het avonturenspel Donkey Kong: Country Returns voor de Wii voor te blijven. De verkoopaantallen en omzet zijn niet bekendgemaakt.

Call of Duty: Black Ops is ook terug te vinden op de vierde plaats van de verkooplijst, maar dan met de versie voor de Xbox 360. Wii Party, het voetbalspel Fifa 11 voor de Playstation 3 en het actieavontuur Assassin's Creed: Brotherhood bezetten de plaatsen vijf tot en met zeven.

Op de achtste plaats staat New Super Mario Bros Wii, gevolgd door Mario Kart. New Super Mario Bros stond in de derde week van november voor het laatst in de verkooptoptien, terwijl Mario Kart sinds begin september uit de hitlijst verdwenen is. De lijst wordt afgesloten met Need for Speed: Hot Pursuit voor de Playstation 3.

01. Call of Duty: Black Ops (Playstation 3)
02. Gran Turismo 5 (Playstation 3)
03. Donkey Kong Country Returns (Nintendo Wii)
04. Call of Duty: Black Ops (Xbox 360)
05. Wii Party (Nintendo Wii)
06. Fifa 11 (Playstation 3)
07. Assassin's Creed Brotherhood (Playstation 3)
08. New Super Mario Bros Wii. (Nintendo Wii)
09. Mario Kart Wii (Nintendo Wii)
10. Need for Speed: Hot Pursuit (Playstation 3)


(Foto: Novum)