Bilbao houdt nul in Camp Nou

Athletic Bilbao heeft verrassend met 0-0 gelijkgespeeld tegen FC Barcelona in de Copa del Rey. In Camp Nou kwam de thuisploeg, die begin november voor het laatst een wedstrijd niet als winnaar afsloot, voor het eerst sinds 11 september niet tot scoren. Begin januari kan Athletic in eigen huis proberen Barça definitief uit te schakelen als daar de return wordt gespeeld.

Ook bij Valencia - Villarreal werd niet gescoord. Bij Valencia speelde Hedwiges Maduro de hele wedstrijd mee. Cordoba - Deportivo de La Coruña eindigde in 1-1. Na zeventien minuten kwam Depor op voorsprong nadat Riki een strafschop benutte, Pepe Diaz bracht twintig minuten voor tijd de ploeg uit de Segunda División op gelijke hoogte.