Alle Jupiler League-duels afgelast

De wedstrijd FC Emmen - FC Dordrecht is opnieuw afgelast. Het veld in Emmen werd vanmorgen afgekeurd, meldt Emmen op de clubwebsite. De wedstrijd stond oorspronkelijk vrijdagavond op het programma, maar ook toen was spelen niet mogelijk en dus werd het duel door de KNVB naar vandaag verplaatst. Een nieuwe datum is nog niet bekend.

Er staan vandaag nog vier wedstrijden op het programma in de Eerste Divisie. Go Ahead Eagles - Telstar, FC Volendam - FC Eindhoven en Fortuna Sittard - Almere City werden allen vrijdag afgelast. BV Veendam - AGOVV Apeldoorn stond oorspronkelijk al vorige week maandag in het speelschema. In de Eredivisie wordt de zaterdag afgelaste wedstrijd Excelsior - NAC Breda ingehaald.

Update 11:00 uur

Go Ahead Eagles - Telstar en BV Veendam tegen AGOVV Apeldoorn zullen vanavond ook geen doorgang vinden vanwege een onbespeeldbaar veld. De wedstrijd FC Den Bosch tegen FC Zwolle was al afgelast omdat de burgemeester van Den Bosch het duel had verboden.

Volendam - FC Eindhoven en Fortuna Sittard tegen Almere City FC gaan vooralsnog wel door.

Update 11:43 uur:

De competitiewedstrijd tussen Fortuna Sittard en Almere City FC is ook afgelast.

Update 12:55 uur:

Volendam - FC Eindhoven gaat vanavond ook niet door. Dit betekent dat er vanavond geen duels in de Jupiler League worden gespeeld.