Wordt Nathan Drake de woestijn in gestuurd?

Nadat Nathan Drake, de hoofdrolspeler in de Uncharted-serie, in Uncharted: Drake's Fortune in de jungles van Zuid-Amerika ronddwaalde, en in Uncharted 2: Among Thieves in de Himalaya, is nu de vraag waar hij in het volgende spel terecht zal komen. Er gaan geruchten dat dit in de woestijn zal zijn.

De bron die liet weten dat Uncharted 3 op of rond de Spike TV Video Game Awards uit zal komen, laat ook doorschemeren dat het spel, van de hand van Naughty Dog, de sneeuw van de Himalaya inruilt voor zon en zand. Er zijn al vaker geruchten geweest over een setting in de woestijn van Afrika, en dit zou Drake in de voetsporen laten treden van Indiana Jones.

Immers, in Raiders of the Lost Ark gaat Indiana van de Zuid-Amerikaanse jungles naar de Himalaya en van daaruit naar de woestijn in Egypte. Is dat toeval? Of zal blijken dat het een gerucht is dat uit de lucht gegrepen is? Als het goed is komen we er binnenkort achter. Sony zal iets onthullen op 12 december, dus hopelijk weten we dan meer over Nathan Drakes toekomst.