FOK! in discussie met Europarlementariër Marietje Schaake

Europarlementariër Marietje Schaake (D66) houdt zich onder andere bezig met ACTA, een verdrag over vrij internet. Zij heeft onlangs het nieuws gehaald door een bijzondere manier om tot een motie te komen. Ze heeft internetgebruikers opgeroepen om zelf mee te schrijven aan de motie.

Woensdag 24 november tussen 11.00 en 12.00 uur zal Marietje in navolging van Fred Teeven en Marianne Thieme op het FOK!forum aanwezig zijn. Ze zal met de gebruikers discussiëren over internetvrijheid in de breedste zin van het woord, het ACTA-verdrag en het Europarlement.

Marietje Schaake is Europarlementariër voor D66, in de Alliance of Liberals and Democrats for Europe (ALDE). Zij houdt zich bezig met buitenlandse zaken, vooral met mensenrechten, internetvrijheid, Iran, Turkije, de Balkan en relaties met de Verenigde Staten. Daarnaast zit zij in de commissie die zich bezighoudt met cultuur, media, onderwijs, jeugd en sport. Zij richt zich binnen die commissie vooral op de digitale agenda voor Europa.

Heb jij ook een vraag voor Marietje over ACTA? Over internetvrijheid in het algemeen? Of over het Europees parlement, stel hem dan alvast op ons forum, dan gaat Marietje daar woensdag met de gebruikers van FOK! over in discussie.

Marietje Schaake (D66)
Marietje Schaake