Allegri: "Ruzie Zlatan en Onyewu opgeblazen"

Volgens Massimiliano Allegri is het incident tussen de twee spelers "een beetje opgeblazen". Hij herstelt de rust in aanloop naar de confrontatie met Bari.

"Het eindigde met knuffels en kusjes, wij zijn blij", grapte Massimiliano Allegri tegen de pers toen hij duidelijk maakte dat er geen sluipende problemen zijn bij de club. Hiermee smoorde hij de geruchten dat Zlatan Ibrahimovic en Oguchi Onyewu op voet van oorlog zouden leven. "De media hebben het incident uiteindelijk een beetje opgeblazen."

De rust keerde met deze woorden terug rondom AC Milan. Enkele spelers zijn zondag afwezig bij de confrontatie met Bari. Zo mist Milan Thiago Silva, Luca Antonini, Massimo Oddo, Daniele Bonera ee Kevin Prince Boateng. Laatstgenoemde is geschorst.

Allegri gaf ook aan dat hij Andrea Pirlo mogelijk rust geeft. De enige linie die al zeker lijkt te zijn, is de verdediging. Die zal bestaan uit Ignazio Abate, Alessandro Nesta, Mario Yepes and Gianluca Zambrotta.

"We hebben net twee wedstrijden tegen topteams (Juventus en Real Madrid) gespeeld, maar we moeten ook kunnen winnen tegen Bari. Milan moet kunnen winnen van teams die lager geklasseerd staan, maar alles op alles zetten om ons te verslaan."