[Video] Pubers stoppen kat in magnetron

Twee puberjongens uit Philadelphia worden aangeklaagd wegens gruwelijke dierenmishandeling. De jongens van vijftien en zestien jaar hebben een kat in de magnetron gestopt. Toen hier de lol af was, gooiden zij de kat met magnetron en al uit een raam op de tweede verdieping. Wonder boven wonder heeft de kat het overleefd.

De jongens hebben de kat vorige week op straat aangetroffen en enkele dagen liefdevol thuis verzorgd. Omdat ze van de kat af wilden, sloten ze het beestje op in een magnetron en gooiden het zaakje het raam uit. Toen de gealarmeerde politie eenmaal ter plaatse was, bleek de kat nog opgesloten te zitten in de magnetron.

De dierenbescherming heeft zich inmiddels over de straatkat ontfermd. Het dier, dat door de verzorgers 'Tostino' wordt genoemd, maakt het naar omstandigheden goed. Voor de zekerheid heeft men ook een chihuahua uit het huis van de jongens gehaald. De jongens wordt dierenmishandeling ten laste gelegd. Hen hangt een boete van duizend dollar en maximaal twee jaar cel boven het hoofd.

Mocht je het filmpje willen bekijken, klik dan op deze link. Het laat zich raden dat het niet geschikt is voor al te tere zieltjes.