Huurling Bulykin voorziet problemen voor ADO

Dimitry Bulykin denkt niet dat hij na dit seizoen nog voor ADO Den Haag speelt. De Russische spits wordt gehuurd van Anderlecht.

Bulykin heeft bij Paarswit nog een contract tot 2012. In zijn korte tijd bij ADO heeft de Rus aangetoond dat hij nog niet afgeschreven moet worden. De aanvaller scoorde al acht competitietreffers voor ADO. De clubleiding van de Hagenaren liet eerder al weten dat er met Anderlecht zou worden onderhandeld over een definitieve overname.

"Dat heb ik gehoord, maar ik vraag me af of dat gaat lukken", zegt de 30-jarige Bulykin tegenover Voetbal International. "ADO moet er financieel uit zien te komen met Anderlecht en met mij. Dat wordt een probleem, verwacht ik", vervolgt de huurling, die zich prettig voelt in Den Haag. "Ik voel eindelijk weer het vertrouwen van een trainer en word goed bediend door mijn ploeggenoten."

"Mijn band met de supporters is ook geweldig. Ik ben gelukkig bij ADO en wil voorlopig al mijn opties open houden. Na dit seizoen wil ik in Europa blijven, dat is het enige wat ik zeker weet. Op dit moment laat ik alles over aan mijn manager, ik focus me volledig op spelen en scoren", besluit Bulykin, die door een hamstringblessure twee weken buitenspel staat.