Vrouw 'geslacht varken' nieuwste 'Susan Boyle'

Een man uit de Chinese provincie Hunan heeft deze week voor heel China laten zien alles voor zijn vrouw over te hebben. De man wordt tijdens het programma 'China's Got Talent' door de jury en de zaal uitgelachen door op te treden als een varken dat wordt geslacht. Als ze hem net willen wegsturen, verklapt de man de ware reden van zijn optreden: hij wil zijn vrouw laten zingen.

De man en zijn vrouw werken 365 dagen per jaar (tijdens een schrikkeljaar 366 dagen) tot 3 uur in de nacht om eendennekken te verkopen, een Chinese lekkernij. Na slechts een paar uurtjes slaap staat het stel weer op om de eendennekken weer klaar de maken. Het paar doet dit al jaren, en heeft nooit een vrije dag opgenomen.

Ondanks dit zware leven houdt een passie zijn vrouw op de been. Ze is namelijk gek op zingen. Omdat zij nogal goed kan zingen, verdient zij een kans. Haar echtgenoot heeft daarom besloten om met een gekke act haar het podium op te krijgen. Na het vertellen van het ontroerende levensverhaal, besluit het publiek haar een kans te geven.

Uiteindelijk gaat de jury overstag. De vrouw begint te zingen en het gelach verstomt direct. De eendennekkenverkoopster blijkt een dijk van een stem te hebben. Zowel het publiek als de jury is dolenthousiast. Het is de man gelukt, de vrouw krijgt een 'Yes' en is door naar de volgende ronde. Hopelijk blijft ze nu niet lang meer eendennekken verkopen, maar kan ze als zangeres aan de slag.


De nieuwe Susan Boyle?