Tofste baas - Tweede Ronde - dag 31

Het eerste gevecht in de tweede ronde is gewonnen door GlaDOS. Zij is de eerste die in de kwart finale zal uitkomen.

Vandaag hebben we weer drie kandidaten voor jullie. Pas op! De beschrijvingen kunnen SPOILERS bevatten.

Dracula (Castlevania)
Dracula is natuurlijk één van de meest bekende mythische figuren en de grote vijand in de Castlevania-reeks. De held in de reeks komt de oppervampier een aantal keer in de serie tegen en blijkt deze altijd een hele uitdaging om te verslaan. Omdat het lichaam van Dracula elke keer helemaal kapotgaat en hij elke game opnieuw geboren wordt komt hij altijd terug in een andere gedaante waardoor gevechten met hem altijd een nieuwe belevenis zijn.

Saren (Mass Effect)
Koelbloedig, dat is wat je van Saren zou kunnen zeggen. Die eigenschap maakt hem natuurlijk een geweldige vijand. Hij is het grote kwaad in de eerste Mass Effect-game. Hij staat erom bekend alles te doen om zijn doel te bereiken, en dat is nou net wat hem zo'n lastige tegenstander maakt.

Diablo (Diablo)
Diablo, een van de Prime Evils, is de eindbaas in Diablo I en Diablo II classic. Na eeuwen gevangen te hebben gezeten in de krochten van de hel onder het dorpje Tristram, komt hij vrij en laat hij een spoor van vernieling achter zich. Zijn doel? Zijn twee broers bevrijden en zo de wereld Sanctuary veranderen in een hel.

DraculaSarenDiablo

Wie van bovenstaande deelnemers vinden jullie het tofst? Laat het weten in het topic in GAM. Deze poll loopt tot morgenmiddag 12.00 uur waarna we de uitslag bekendmaken op FOK!games en dan zal het volgende gevecht gaan plaatsvinden.