Popovics nieuwe trainer RBC

RBC Roosendaal heeft volledige overeenstemming bereikt met zowel Sandor Popovics als Peter van Vossen over een contract voor één seizoen. Popovics wordt de nieuwe hoofdtrainer/-coach van de Roosendaalse eerstedivisionist en heeft daarmee komend seizoen de dagelijkse technische leiding in handen. Van Vossen wordt, naast Eric Hellemons, assistent-trainer.

De 71-jarige Popovics begon zijn trainerscarrière bij SVV. Daarna trainde hij respectievelijk KSV Waregem (B.), De Graafschap, SC Cambuur, Excelsior, Eindhoven en MTK Boedapest. Na zijn trainerscarrière was de Hongaar actief als hoofdscout bij RBC Roosendaal en later ook bij NAC Breda. De laatste tijd voerde Popovics scoutingwerkzaamheden uit voor Sports Entertainment Group.

De 42-jarige Van Vossen kwam in zijn actieve voetbalcarrière uit voor respectievelijk SK Beveren (B.), RSC Anderlecht (B.), Ajax, Istanbulspor (Tur.), Glascow Rangers (Sch.), Feyenoord, De Graafschap en Vitesse. In 2007 startte de geboren Zeeuw zijn trainerscarrière bij FC Omniworld eveneens als assistent-trainer, waarna hij deze functie twee seizoenen bekleedde bij AGOVV.