Di Resta: "2011 nog niet aan de orde"

Paul di Resta, reserve coureur bij Force India, verwacht niet dat hij een racezitje zal krijgen in 2011. De coureur wil daar dan ook niet te veel aan denken en zich zoveel mogelijk van de goede kant laten zien wanneer hij kan.

Tot op heden heeft di Resta meer Formule 1-kilometers gemaakt dan elke andere testcoureur, omdat hij vrijwel elke race de eerste vrije training mag rijden. Het team wil dat de Schot zich zo goed mogelijk voorbereid wanneer een mogelijkheid om te racen zich voor doet, maar volgens de coureur zelf heeft hij nog geen indicatie gehad dat hij spoedig zal deelnemen aan een race voor het team volgend seizoen.

"Ik focus mijzelf op het programma van dit jaar. Ik neem het stap voor stap, want dit jaar is een grote stap voorwaarts voor mij. Ik hoop dat ik indruk maak op het team en dat ik zo aan mijn toekomst kan werken. Het is een geweldig team om lid van te zijn en ik zou dan ook heel graag volgend jaar voor hen racen, maar het blijft hopen", aldus de coureur. "Ik moet doorgaan met waar ik nu mee bezig ben. Ik ga niet dieper in op wat exact in mijn contract staat, maar voor dit jaar is alles duidelijk. Het enige wat ik wil zeggen over volgend jaar is dat ik hoop dat wij vooruitgang zullen boeken."