Maradona niet verrast door Milito

Diego Maradona sprak gisteren lovende woorden over het spel van Diego Milito. De speler van Internazionale was zaterdagavond verantwoordelijk voor de twee doelpunten in de finale van de Champions League, waardoor de Italianen uiteindelijk wonnen.

"Ik ben niet verrast door hem. Milito heeft een spectaculair seizoen gespeeld, maar dat hebben mijn andere aanvallers ook," liet Maradona in een reactie weten. De bondscoach van Argentinië voegde wel aan toe dat er nog meer goede aanvallers bij de selectie zitten. "Het waren twee geweldige doelpunten, die bewijzen waarom ik hem geselecteerd heb. Maar Lionel Messi, Carlos Tévez en Sergio Agüero zijn ook in vorm. Er zijn bij mij geen eerste keuzes en reserves. Degene met de beste vorm speelt."

Daarnaast baalde Maradona van het feit dat hij nog altijd geen complete selectie voor zijn neus had staan. "In 1986 hadden we 70 dagen om voor te bereiden, nu beschik ik nauwelijks twintig dagen voor aanvang van het WK nog niet eens over mijn volledige selectie."