[NBA] Orlando Magic haalt uit tegen Atlanta Hawks

Orlando Magic heeft in de eerste wedstrijd van de tweede ronde van de play-offs in de NBA een grote overwinning geboekt. De ploeg won met 114-71 tegen Atlanta Hawks. Dit is het grootste puntenverschil in een wedstrijd sinds 1995 voor Orlando. In dat jaar werd in de eerste ronde met 47 punten verschil gewonnen van Boston.

De Magics waren goed uitgerust van hun wedstrijden in de eerste ronde. Bij de Hawks was dit niet het geval, want zij moesten in de eerste ronde een beslissing forceren in de zevende en laatste wedstrijd tegen Milwaukee Bucks. Dwight Howard en Vince Carter waren de grote mannen bij Orlando. Zij scoorden respectievelijk 21 en 20 punten.

Los Angeles Lakers won ook de tweede wedstrijd van Utah Jazz. De ploeg van Kobe Bryant boekte een 111-103 overwinning. Uthah kwam in de laatste minuten nog in de buurt van de overwinning, maar Bryant liet zijn klasse zien en scoorde net voor het verstrijken van de schotklok een tweepunter. Later maakte hij helemaal een einde aan de spanning door met een verwoestende dunk de wedstrijd voor de Lakers binnen te slepen. De sterspeler van LA maakte in totaal dertig punten.