Blizzard onthult verzameleditie Starcraft II

Blizzard Entertainment heeft de inhoud van de verzameleditie van Starcraft II: Wings of Liberty onthuld. Naast een exemplaar van Starcraft II: Wings of Liberty worden er diverse extra's meegeleverd in deze speciale versie van de game.

Zo bevat het pakket een 176 pagina's tellend boek waarin stil wordt gestaan bij het design van de game. Tekeningen van de ontwikkelaars en concept art sieren de pagina's. Ook een DVD met interviews met de ontwikkelaars biedt meer achtergrondinformatie over de ontwikkeling van Starcraft II.

Daarnaast krijgen gamers een USB-harddisk in de vorm van de 'dog tag' van Starcraft-held Jim Raynor. Op deze harddisk valt een originele versie van Starcraft en de uitbreiding Starcraft: Broodwar te vinden. Verder mogen de fans rekening houden met een 0-exemplaar van de Starcraft-comic, een cd met muziek uit de game en exclusieve digitale content waaronder een huisdiertje in de vorm van een Starcraft II Thor eenheid voor in de game World of Warcraft.

De verzameleditie van Starcraft II: Wings of Liberty komt later dit jaar voor 89,99 euro in de winkel te liggen. De normale versie kost 59,99 euro en zal iets na de release ook als digitale download aangeboden worden via Blizzards eigen Blizzard Store.

Blizzard onthult verzameleditie 'Starcraft II'

Submitter:  Bron: Novum