Cryptic laat spelcomputers links liggen

Plannen om de grote online game Champions Online naar de Xbox 360 te brengen, zijn geannuleerd. Dit meldt Jack Emmert, het hoofd operationele zaken van de gamestudio Cryptic Studios, op de officiële forums van de game.

"Onze volledige focus ligt op het waarborgen van de kwaliteit van de PC-versie [van Champions Online]", schrijft Emmert op het forum.

Champions Online werd een lange tijd ontwikkeld als een grote online game waarmee Xbox 360- en PC-gamers zouden kunnen spelen. Het centrale thema in deze MMORPG is 'superhelden'.

Champions Online is een grote online game waarin alle spelers de rol van superheld spelen. Afhankelijk van de keuzes die je maakt, krijg je unieke krachten en een uniek uiterlijk. Door samen te werken en juist tegen elkaar te strijden, moet je de aarde van het kwaad bevrijden... of juist dood en verderf zaaien wanneer je kiest voor het kwade pad.

Om Champions Online te kunnen spelen is een abonnement (13 euro p/m) vereist en een vaste internetverbinding. De game ligt sinds 4 september vorig jaar in de winkels voor PC-gamers.

Cryptic laat spelcomputers links liggen
Xbox 360 geen kampioen