Arsenal blijft Felipe Melo volgen

Arsenal is nogal geïnteresseerd in de diensten van Felipe Melo. De Braziliaanse middenvelder van Juventus kon afgelopen zomer al naar Londen vertrekken. Melo koos voor een overgang naar Turijn, waar hij vooralsnog niet kan overtuigen.

De Braziliaan verruilde afgelopen zomer Fiorentina voor De Oude Dame. Juve betaalde 25 miljoen euro voor de verdedigende middenvelder. Zijn grote transfersom heeft Melo echter nog niet waar kunnen maken. Desondanks beschouwt Arsenal-coach Arsene Wenger hem nog altijd als een groot talent.

"We waren zeer geïnteresseerd in Melo afgelopen jaar", laat Wenger weten in gesprek met The Daily Telegraph. "Hij heeft vooralsnog niet het seizoen gedraaid wat iedereen van het had verwacht, maar ik vind hem nog steeds een heel groot talent. Wij houden hem in de gaten."

De 26-jarige Melo presteert bij het Braziliaanse elftal opmerkelijk beter dan in Italië. Onder bondscoach Dunga is hij een vaste basisspeler. Vanwege zijn matige optredens in de Serie A is Juventus volgens Italiaanse media bereid om Melo te laten vertrekken voor een bedrag vanaf twintig miljoen euro.