Massa: "Concurrentie is sterk"

Felipe Massa denkt niet dat Ferrari een competitief voordeel heeft ten opzichte van de andere Formule 1-teams. De Braziliaan zette de derde tijd van de dag neer bij de laatste test in Barcelona, achter Lewis Hamilton en Mark Webber. Ferrari zette deze winter indrukwekkende tijden in de lange runs neer, maar in de korte runs lijkt het veld erg dicht bijeen te zitten.

"Ik ben tevreden over de hele testperiode, niet alleen over Barcelona," zei Massa. "Ook in Jerez en Valencia voerden we uit wat we van plan waren. Het lijkt er op dat het een lastig en competitief kampioenschap gaat worden. We hebben nooit een voordeel verwacht en het eenvoudig winnen van de eerste race, integendeel. We verwachten een competitieve auto en ik denk dat we die hebben. De auto is betrouwbaar en consistent en dat is wat we in het begin van het seizoen willen hebben."

"We zijn hier niet om kampioen van het voorseizoen te worden. We zijn er om te werken aan de auto en te proberen om voor het kampioenschap te kunnen vechten," zei de Braziliaan die zegt goed met zijn teamgenoot Fernando Alonso op te kunnen schieten. "Mijn relatie met iedereen is goed en ik heb nooit problemen met teamgenoten gehad. Ik weet 100% zeker dat ik nooit een probleem met Fernando ga hebben. Hij is intelligent en weet wat belangrijk is voor het team om een goede auto te hebben. Ik weet dat ook, dus we werken goed samen op dat punt."