Ex-gevangene bezwangert 12 meisjes via Facebook

Tienermeisjes die Dominic Baronet als Facebook-vriend hebben doen er verstandig aan deze jongeman te blokkeren. De 24-jarige Brit heeft namelijk al twaalf meisjes en jonge vrouwen zwanger gemaakt. Hij wist de dames te veroveren dankzij de profielensite.

Vijf vrouwen voeden nu al een kind van hem op, vijf vrouwen hebben een abortus ondergaan en twee vrouwen zijn in blijde verwachting. Zijn sterke sperma heeft Baronet zelfs al de bijnaam 'Sperminator' opgeleverd.

Al jaren weet de Engelsman vrouwen met zijn vlotte internetbabbel het bed in te lullen. Wat zijn veroveringen echter niet weten, is dat Baronet vier jaar heeft gezeten wegens handel in verdovende middelen.

De 24-jarige Kerry Martin, een van zijn laatste slachtoffers, is woedend nu de waarheid boven tafel is gekomen. "Dominic zou een waarschuwingslabel op zijn profiel moeten hebben", vindt ze. "Daarnaast zou hij verplicht moeten worden gesterilliseerd, om zo andere meisjes te beschermen."

Kerry kwam achter het ware verhaal toen ze zijn profiel in de gaten bleef houden nadat hij haar had gedumpt. Zo kwam ze erachter dat hij rond dezelfde tijd de eveneens 24-jarige Stacy Jones wist te bevruchten. Toen de twee met elkaar in contact kwamen, kwamen ze erachter dat ze op exact dezelfde avond zijn bezwangerd door de Sperminator.

"Dominic zou moeten worden geband van Facebook. Hij gebruikt het om jonge meisjes te versieren. Sommige meisjes beschouwen het als een relatiebureau, maar hij gebruikt het als een bedriegersbureau."

"We noemen hem de Sperminator omdat hij aan de lopende band meisjes zwanger maakt en niet nadenkt over de gevolgen.  Hij is een knappe vent en kan met zijn charme zelfs vogels uit hun nestjes doen vallen", voegde ze eraan toe.