Gearbox: "Meer Brothers in Arms, Borderlands niet naar de Wii"

In een interview van het voor ons onbekende TV-station CBS 11 met de vice-president van Gearbox, Brian Martel, is bekend geworden dat oorlogliefhebbers in de toekomst weer kunnen genieten van Brothers in Arms. Het is volgens Martel een zekerheidje om vast te stellen dat we Brothers in Arms zeker in de toekomst kunnen verwachten. Waarschijnlijk duurt dat nog wel een tijdje, aangezien meneer Martel niet heeft gezegd dat de volgende BiA in de maak is.

Het is best opvallend, aangezien Brothers in Arms: Hell's Highway niet echt met luid gejuich ontvangen werd door de pers en de consument. Het verkocht niet lekker en mensen werden ontslagen vanwege hun slechte prestaties tijdens de ontwikkeling van Hell's Highway. Genoeg problemen dus, maar niet doorslaggevend om maar met de hele franchise dus te kappen.

Aangezien Gearbox de serie Brothers in Arms ook naar de Nintendo Wii heeft gebracht, kun je misschien vaststellen dat hetzelfde ook bij Borderlands gebeurt. Haal dat maar uit je hoofd. Martel gaf wel aan dat het mogelijk is om Borderlands naar de Nintendo Wii te laten porten, maar Gearbox heeft geen zin om een port te maken.