Uitslagen basketbaleredivisie speelronde 3

Op Zaterdag en zondag is de derde speelronde afgewerkt in de Nederlandse basketbaleredivisie. Hieronder vind je de uitslagen.

De basketballers uit Den Bosch hadden zaterdagavond de grootste moeite om te winnen van de Seals uit Den Helder. Den Bosch en Den Helder gingen gelijk op in het eerste kwart. Pas in het tweede kwart wisten de EiffelTowers een voorsprong op te bouwen, de rust werd bereikt met de tussenstand 39-50. De Bosschenaren wisten die goede lijn na de rust niet door te zetten. Na het uitvallen van de 27-jarige forwarder Djoenie Steenvoorde gingen de bezoekers een slechte periode in. Tot vier minuten voor tijd keken de EiffelTowers nog tegen een achterstand aan van vijf punten. Mede door de goede scores van De Paula en Strickland wist EiffelTowers Den Bosch de winst naar zich toe te trekken.