Milan: "Ronaldinho te duur"

De transfer van Ronaldinho naar AC Milan lijkt vast te zijn gelopen op de vraagprijs van Barcelona. AC Milan zou zestien miljoen over hebben voor de speler van Barcelona, maar die club zou op zijn beurt weer het dubbele vragen.

Volgens Silvio Berlusconi is het daarom nog onzeker of Ronaldinho volgend jaar bij AC Milan voetbalt. "We willen hem nog steeds kopen en we weten dat hij zelf ook naar Milaan wil, maar Barcelona vraagt een ongekend hoog bedrag", zei de voorzitter van de Italianen tijdens een radio-interview. Hij maakte tevens bekend dat hij volgend jaar zijn functie als voorzitter neer gaat leggen. Hij wordt dan namelijk weer premier van Italië.

Al eerder zei vice-voorzitter Adriano Galliani ongeveer hetzelfde. "Ik weet niet of we tot een akkoord kunnen komen. Als het lukt is het geweldig, als het niet lukt gaan we ons richten op andere spelers."

Ronaldinho heeft al een persoonlijk akkoord bereikt met de Rossoneri. Hij zou naar verluidt een jaarsalaris van acht miljoen euro op kunnen strijken. Ronaldinho mag vertrekken uit Barcrelona omdat hij het afgelopen seizoen een dip kende. Mede door blessures kon de vedette geen indruk meer maken.