Makaay heeft goed gevoel bij Feyenoord

Roy Makaay was donderdag, tijdens zijn presentatie als nieuwe spits van Feyenoord, duidelijk met zijn doelstellingen. Zo is hij van mening dat de Rotterdammers terug moeten naar de plaats waar ze horen, namelijk de top. De aanvaller wil hier zoveel mogelijk aan mee gaan helpen.

Feyenoord en Makaay kwamen vrij snel tot een akkoord. "Feyenoord heeft heel snel gehandeld. Ik wilde weg bij Bayern München toen die club na aanvaller Toni ook nog eens spits Klose haalde. Ik wil voetballen en niet op de bank zitten. De beleidsmakers van Feyenoord hebben mij heel snel overtuigd. Ik heb een heel goed gevoel bij deze club. We gaan er een mooi jaar van maken."

Kevin Hofland, een andere aankoop van Feyenoord, kon zich wel vinden in de mening van Makaay. "Dit is een hele mooie club die weer snel de weg naar boven moet vinden. Dat gaat volgens mij wel lukken met aankopen als Giovanni van Bronckhorst en Roy Makaay."

Bovendien denkt Hofland dat het een voordeel is dat Bert van Marwijk zich trainer van de Rotterdamse club mag noemen. "Ik heb bij Fortuna Sittard heel plezierig met Bert samengewerkt. Bert heeft mij ook overtuigd van de grote plannen van Feyenoord. Ik vond het een mooi moment om van Wolfsburg naar Feyenoord te verhuizen."


De nieuwe aankopen van Feyenoord