Coach Valencia wil Sneijder toch

Er bestaat een mogelijkheid dat Wesley Sneijder alsnog naar Valencia vertrekt. De speler van Ajax wordt de laatste tijd menig keer in verband gebracht met de Spaanse Club. Quique Flores, trainer van de Spanjaarden, liet eerder weten niet over de diensten van de middenvelder te willen beschikken.

"Een speler als Sneijder hoef ik niet", liet Flores vorige week in een reactie weten. "Bij Barcelona zou hij op de positie van Deco kunnen spelen, maar die rol bestaat bij ons helemaal niet. Ik wil Ivan de la Peña, niet Wesley Sneijder"

Toch lijkt alles er op te wijzen dat Flores zijn uitspraken terug wil draaien. De oefenmeester beweert namelijk dat de media hem verkeerd hadden begrepen. "Als ik verkeerd ben begrepen, dan bied ik daarvoor mijn verontschuldigingen aan. Hij is een belangrijke speler, die we al twee jaar volgen bij Valencia", aldus de trainer.

Hierdoor wordt de kans steeds groter dat Sneijder alsnog naar Valencia zal verhuizen. De middenvelder liet eerder al weten dat hij graag bij de club uit de Spaanse competitie wil spelen.