'Deschamps weg bij Juventus'

De Italiaanse televisiezender Sky meldt dat Didier Deschamps vertrekt bij Juventus. Vorige week promoveerde de Franse trainer met met de Oude Dame naar de Serie A. Vervolgens gingen beide partijen om de tafel zitten om te praten over contractverbetering. En die schijnen nu te zijn stukgelopen.

Vorige zomer tekende Deschamps een tweejarig contract in Turijn. Juventus, dat vanwege het fraudeschandaal was teruggezet naar de Serie B en met negen strafpunten aan het seizoen begon, kan later vandaag in de thuiswedstrijd tegen Mantova de titel veroveren in de Serie B. Met nog drie wedstrijden te gaan heeft de Oude Dame een voorsprong van acht punten op de nummer twee Genoa.

Update

Didier Deschamps zit vanmiddag tegen Mantova gewoon op de bank als trainer van Juventus. Via een statement op de clubwebsite ontkent Juventus dat de partijen uit elkaar gaan. “Juventus heeft niets naar buiten gebracht over een ontslag van Deschamps. Algemeen directeur Jean-Claude Blanc voert deze week besprekingen met de trainer,” aldus de club.

[Update]
Juventus heeft zaterdag na het kampioenschap in de Serie B bevestigd dat trainer Didier Deschamps tegen Mantova (2-0) voor het laatst op de bank zat.