Ullrich blijft zijn mond houden

Wolfgang Strohband, manager van Jan Ullrich, heeft laten weten dat de voormalig wielrenner gaat praten. De laatste dagen hebben een aantal oud-ploeggenoten van Team Telekom een boekje open gedaan over hun verleden. Nu lijkt het er op dat de Duitser ook gaat bekennen.

Strohband liet weten dat hij de laatste dagen veel met Ullrich heeft gesproken over de dopingperikelen die de gemoederen bezig houden. Hij weigerde overigens bekend te maken waar deze gesprekken over gingen. Ook is nog niet duidelijk op welke manier de Duitser het betreffende nieuws gaat brengen.

Eerder dit jaar stapte Ullrich definitief van zijn fiets, nadat de geruchtenstroom over vermeend dopinggebruik aan bleven houden.

Update:
Alles wijst erop dat Jan Ullrich zal blijven zwijgen. Zijn manager, Wolfgang Strohband, liet in eerste instantie in diverse Duitse media weten dat de wielrenner zijn verhaal zou doen. Dit zou alles te maken hebben met de bekentenissen van een aantal ploeggenoeten van Team Telekom.

Nu liet de Duitse manager weten dat Ullrich zijn mond toch zal houden. Strohband maakte namelijk duidelijk dat alles op een misverstand zou berusten. "Er is geen enkele reden voor Jan om met uitspraken te komen."