Terugslag voor Kewell

Harry Kewell zal de komende maanden nog niet terug keren op het voetbalveld. De international van Australië heeft namelijk te maken met een terugslag. De voetballer herstelt al geruime tijd last van een voet- en liesblessure.

Hierdoor zal het ongeveer vier maanden gaan duren voordat de Australiër weer kan spelen voor zijn club Liverpool en het Australische nationale team. Een week geleden moest Kewell nog onder het mes vanwege een bacteriële infectie aan zijn voet. "'Dat duurt nog wel een poosje. Misschien is dat wel pas na februari. Al sta ik te popelen om weer te kunnen spelen", aldus de middenvelder van The Reds. Sinds het wereldkampioenschap voetbal tobt hij namelijk al met de liesblessure. "Ik moet vrijdag terug naar de chirurg. Als hij mij het groene licht geeft, keer ik direct terug naar Engeland."

Liverpool maakt tot nu toe een matig seizoen door. De club, waar ook Dirk Kuyt onder contract staat, bivakeert momenteel op een teleurstellende elfde plaats. Tevens heeft de ploeg een achterstand van elf punten op de lijstaanvoerders in Engeland, namelijk Manchester United en Chelsea.