Jarolim vergroot problemen HSV

HSV blijft niets bespaard nu ook David Jarolim in de lappenmand zit. De Tsjech heeft last van een blessure aan zijn schouder. Hierdoor zal de middenvelder het Champions League-duel tegen FC Porto aan zich voorbij moeten laten gaan.

Het uitvallen van Jarolim is een nieuwe tegenslag voor de ploeg van Thomas Doll, welke nog steeds wacht op de eerste overwining van dit seizoen. Bovendien spelen de personele problemen ook een grote rol. "Het is uitgesloten dat iemand uit de ziekenboeg inzetbaar is", kijkt Doll vooruit naar de confrontatie met de Portugese ploeg.

Hier wordt onder andere oud-Ajacied Rafael van der Vaart mee bedoeld. De international loopt inmiddels alweer rond op het trainingsveld. Volgens Doll is het echter nog te vroeg voor zijn rentree. Toch gaat de Nederlander mee naar Portugal om zijn geplaagde ploeg te steunen.

Het is overigens nog onzeker of Vincent Kompany mee kan spelen in het duel tegen FC Porto. De Belg heeft nog altijd last van een spierblessure. "We nemen geen risico met hem", liet Doll weten.