Punten vierde ronde

De Grand Prix van San Marino zorgde voor relatief lage scores in de F1manager. Hier een overzicht van de punten in deze vierde spelronde.

Net als in de vorige ronde waren er ook nu weer drie rondewinnaars. Napjaap, Silly_S en YellowBlacks scoorden alledrie 212 punten. Maar liefst achttien spelers deelden de vierde plaats, allemaal met 201 punten.

In het totaalklassement wordt de leiding overgenomen door kingtee, met 887 punten. Vlak daarachter volgen eddieharris met 884 punten en Tee_F1 met 877 punten. De vierde plaats wordt gedeeld door de voormalige koploper Arhan en Grooviee17, beiden met 870 punten.

Bij de subleagues was de rondewinnaar R.I.P. Ferrari, met 201 punten. Marois Group pakte de tweede plaats met 187 punten en Cold Feet werd derde met 185 punten.

Voor het subleagueklassement betekent dit dat R.I.P. Ferrari nu alleen aan de leiding gaat met 832 punten. Cold Feet is weer terug op de tweede plaats, ditmaal met 796 punten en de gedeelde koploper na de vorige race, Twijzel Boppe is naar de derde plaats gezakt en heeft 783 punten.

De volgende ronde is de Europese Grand Prix op de Nürburgring in Duitsland. Voor deze wedstrijd kan je tot 6 mei 00:01 uur wisselen.

Submitter:  Bron: FOK!sport