Van den Berg denkt aan nieuwe club

Vitesse-speler Peter van den Berg is op zoek naar een nieuwe club. Dit seizoen kwam de 34-jarige verdediger weinig aan spelen toe wegens een knieblessure en Van den Berg denkt niet dat Vitesse zijn contract zal verlengen. De club uit Arnhem heeft tot 1 april om kenbaar te maken of ze de optie in zijn aflopende contract lichten.

"Ik ben dit seizoen van weinig waarde geweest voor de club", aldus Van den Berg. "Op basis daarvan kan ik goed begrijpen als zij niet met mij verder willen. Zij weten ook niet of ik hersteld ben van mijn blessure. Zelf heb ik daar wel vertrouwen in. Ik zou niet graag op deze manier afscheid nemen, maar als ik niet fit word, houdt het echt op. Ik ben realistisch genoeg dat in te zien. Ik hou er ook wel rekening mee dat ik moet stoppen, maar als ik honderd procent fit ben, wil ik door met voetballen. Daarom heb ik mijn zaakwaarnemer vast opdracht gegeven om zich heen te kijken. Er is niks concreets, maar niemand weet op dit moment ook of ik fit word."

Eerder speelde Van den Berg voor Excelsior, Cambuur Leeuwarden, AZ, RKC Waalwijk en Feyenoord. Vorig seizoen speelde hij nog 26 competitiewedstrijden voor Vitesse, dit seizoen speelde hij pas vier maal in de hoofdmacht.