Woods wint Grand Slam

Tiger Woods heeft voor de zesde keer de Grand Slam of Golf gewonnen. Nadat hij in de eerste ronde er 67 slagen (-5) over deed, maakte de Amerikaan in de tweede ronde een nog betere score van 64 slagen (-8) en kwam op een totaal van 131 slagen (-13).

Door zijn goede rondes won hij met een voorsprong van maar liefst 7 slagen op de winnaar van het PGA Championship, de Amerikaan Phil Mickelson. Derde werd Michael Campbell uit Nieuw-Zeeland na een ronde van 70 slagen (-2). Zo kwam de winnaar van het U.S. Open uit op een totaal van 143 slagen (+1). Laatste werd Vijay Singh uit Fiji. Na een tweede ronde van 69 slagen (-3), kwam hij uit op een totaal van 144 slagen (+2)

Op de Grand Slam of Golf doen alleen maar de winnaars van de vier Majors mee. Aangezien Tiger Woods het British Open en de U.S. Masters won, mocht Singh, die gemiddeld het beste scoorde in de Majors, ook meedoen. De wedstrijd wordt altijd op Hawaii gehouden en gaat over 36 holes.