Karthikeyan maakt teveel fouten

De Indiase F1 coureur Narain Karthikeyan heeft van oud F1 coureur Johnny Herbert te horen gekregen dat hij het wat rustiger aan moet doen. De nieuwe 'sport relatie manager' van Jordan Grand Prix heeft tegen de jonge coureur gezegd dat hij teveel fouten maakt en achterloopt op de ontwikkeling die Monteiro doormaakt.

Dit zou volgens de Brit komen doordat Karthikeyan teveel van de auto eist. "Narain is nog wild op het moment. Ik heb tegen hem gezegd dat hij het wat rustiger aan moet doen en nog veel belangrijker dat hij vloeiend moet gaan rijden. Hij eist nu te veel van de wagen en daardoor maakt hij teveel fouten."

Volgens Herbert is Monteiro veel kalmer en heeft de Portugees ook meer vertrouwen in zijn capaciteiten. "Maar Narain heeft wel een miljard mensen over zijn schouder meekijken. Dat maakt het voor hem wel wat lastiger." aldus Herbert.

Karthikeyan heeft inmiddels de geruchten uit de wereld geholpen dat hij een aanbod van het Indiase A1GP team zou accepteren. Karthikeyan: "Ik wil nergens anders zijn dan hier in de F1, ik zie mezelf in geen andere raceklasse rijden."