Ralf tevreden over resultaat

Ralf Schumacher reed op de Hungaroring een perfecte race en eindigde uiteindelijk als derde, terwijl hij de race als vijfde begon. De Duitser van het team van Toyota was dan ook erg blij met het resultaat.

Ralf was voorafgaande aan de race niet blij met de strategie die het team voor hem had uitgestippeld, maar dit bleek achteraf toch een goede te zijn. "Het is een prachtig resultaat. Het team heeft het fantastisch gedaan. Ik stond niet achter de door hen bedachtte strategie, maar ze hadden het toch bij het juiste eind. We verwachtten namelijk hoge temperaturen, dus het was zoeken naar een compromis tussen vroeg pitten en goed de banden in de gaten houden."

"We kregen veel commentaar op het feit dat we in de race nooit zo sterk zijn als in de kwalificatie, maar we hebben vandaag laten zien dat we net zo snel kunnen als de anderen. Op het einde kon ik Michael elke keer nèt niet voorbij, omdat hij bij het uitkomen van de bochten te hoge snelheden had. Ik wachtte op een foutje, maar dat maakte hij niet. Toch was het erg goede dag."