'Irvine wil niet Minardi, maar Jordan'

Volgens verschillende geruchten is Eddie Irvine helemaal niet geïnteresseerd in Minardi, maar wil hij Jordan kopen. Het team waar hij tussen 1993 en 1995 al voor reed.

Jordan werd nog maar enkele maanden geleden overgekocht door het investeringsbredrijf Midland. Eigenaar Alex Schneider zou zich echter op de kosten hebben verkeken om het team in de top te kunnen laten meeracen. Als de Midland-baas het team met winst zou kunnen doorverkopen, zou het daarom weinig mensen verrassen als hij het deed.

Eddie Irvine is de laatste weken veelvuldig bij verschillende teams gesignaleerd zijn en zou financieel worden gesteund door enkele Amerikaanse zakenmensen. Er werd gedacht dat Irvine de Formule 1 de rug had toegekeerd en zich volledig op het opbouwen van zijn eigen zakenimperium had gericht. Maar met de geruchten over zijn interesse voor Minardi en Jordan lijkt hij vrij serieus in zijn pogingen een Formule 1-baas te worden. Dit weekend heeft Irvine in Monaco de ideale plaats om zijn zakenpartners warm te laten draaien voor de Formule 1.