Extra Coördinator voor FOK!sport

Als derde coördinator voor FOK!sport verwelkomen we rickmans, ook al bekend als weblogcoördinator.

Dubbeldrank heeft vanwege gezondheidsredenen recentelijk besloten een stapje terug te doen en in de komende maanden geen of in ieder geval heel weinig uitvoerende taken op zich nemen voor FOK!sport. Na overleg heeft hij besloten wel als coördinator aan te blijven en de komende tijd zal hij vooral een adviserende rol achter de schermen op zich te nemen.

Aangezien er redelijk veel dingen lopen (zoals de voorbereidingen voor de F1manager en wielermanager) en we ambitieus blijven, was het voor de stabiliteit wel zaak een derde coördinator aan te trekken, die ook uitvoerende zaken op zich neemt. Na verschillende namen de revue te hebben laten passeren, hebben we gekozen om rickmans hiervoor te benaderen. Hij heeft in de maanden voor ik coördinator werd ook al Dubbeldrank bijgestaan en is een absolute veteraan bij de managers.

Over de precieze taakverdeling zal nog onderling overleg plaats vinden. In het algemeen zullen bezoekers van FOK!sport de aanwezigheid van rickmans vooral zien bij eventuele mededelingen en het beantwoorden van feedback.

Submitter:  Bron: FOK!