Barcelona 'herfstkampioen' na zwakke wedstrijd

Barcelona is herfstkampioen van Spanje geworden. De thuiswedstrijd tegen Levante werd met 2-1 gewonnen. De wedstrijd, waarin de Catalanen een uitgebluste indruk maakten, werd een paar minuten voor tijd beslist door Eto'o.

Voorafgaand aan de wedstrijd werd Ronaldinho uitgebreid in het zonnetje gezet wegens zijn uitverkiezing tot Wereldvoetballer van het Jaar. De Braziliaan is na Romário, Ronaldo en Rivaldo de vierde 'R' in Catalaanse dienst die die eer te beurt valt.

Na een half uur spelen kwam de ploeg van Frank Rijkaard aan de leiding door een van richting veranderde vrije trap van Deco. Maar na een kwartier in de tweede helft scoorde Nacho de gelijkmaker. Eto'o bezorgde met een van zijn weinige goede acties in de wedstrijd Barcelona alsnog de drie punten.