Klien gooit hoge ogen

Christian Klien had vandaag een zeer sterk optreden tijdens de testsessie van Jaguar in Valencia.

Klien maakte vandaag een goede indruk op het team van Jaguar. Nav Sidhu, woordvoerder van het Jaguar team, wist vandaag te melden dat er deze week wordt beslist over de driver line-up. Sidhu zegt,"Een beslissing wel, maar een aankondiging nog niet". Volgens Sidhu had het niet rijden van de Amerikaan Townsend Bell te maken met de weinige ervaring van Klien. Sidhu zegt hierover:"Christian reed gisteren voor het eerst in de Formule 1, terwijl Townsend al ervaring heeft in een Formule 1-auto. Om een goede vergelijking te kunnen maken hebben we Christian een tweede testdag gegeven".

Uiteindelijk was Christian Klien zeven tienden langzamer dan Mark Webber. Klien reed wel met andere banden en met veel minder benzine aan boord. Aan het einde van de sessie blies Klien wel nog de motor op op het rechte stuk.

Justin Wilson liep teleurgesteld rond in de pits. De lange Brit reed nog geen meter in de Jaguar. Doordat Wilson weinig geld heeft zal hij waarschijnlijk ook niet meer in aanmerking komen voor het tweede zitje bij Jaguar.