Nistelrooij en Stam opgesteld

Jaap Stam is voldoende hersteld om morgen tegen Schotland in de basis te starten. Het duel in Glasgow begint om 16.00 uur.

Bondscoach Dick Advocaat kan morgen over al zijn geselecteerde spelers beschikken. Er zijn vannacht waarschijnlijk nog wel twee interessante puzzels voor de bondscoach. Wie er in de spits samen zullen spelen en wie middenvelder Mark van Bommel vervangt.

Voorin koos Advocaat aanvankelijk voor Van der Vaart en Kluivert, de publieke opinie riep echter om het inzetten van Ruud van Nistelrooij. Ook Roy Makaay is een goed alternatief.

Op het middenveld zou de weer aangenomen Clarence Seedorf in actie kunnen komen. Of Edgar Davids na zijn optreden in Praag het vertrouwen van de bondscoach heeft is een twijfel. Wesley Sneijder van Ajax zal waarschijnlijk op de tribune belanden.

In de achterlinie staat de plek van Frank de Boer onder vuur. De verdediger zou het niet meer kunnen bijbenen.

Update 15/11 10:00 NOS
Advocaat heeft te kennen gegeven te zullen spelen met Van Nistelrooij en Kluivert in de spits. Op het middenveld speelt toch Overmars aan de linkerkant. Davids en niet Seedorf speelt centraal naast Cocu.