Arsenal verslaat Chelsea

Arsenal is weer lijstaanvoerder in Engeland. Het won vandaag de topper tegen Chelsea met 2-1.

Arsenal mocht op Highbury de handjes dichtknijpen. Keeper Carlo Cudicini van Chelsea schonk de Gunners met een grote blunder een kwartier voor tijd de zege.

Al na vier minuten zette Edu Arsenal op een 1-0 voorsprong. Hernan Crespo had in de daaropvolgende aanval enkele minuten later alweer het antwoord (1-1). Tot een kwartier voor tijd ging de wedstrijd gelijk op. Dennis Bergkamp nam een vrije trap snel en Cudicini kreeg een voorzet van Pires niet onder controle, waarna Henry simpel de 2-1 aantekende.

Mario Melchiot stond bij Chelsea in de basis, 'Jimmy Floyd' Hasselbaink viel bij de 2-1 stand in. De laatste scoorde ditmaal niet, hij kreeg enkel geel.